75 års jubilæum

Fredericia Kunstforening den 3. marts 2019 fejrede 75 års jubilæum.
Det er ikke en dag, der bliver fejret med stor festivitas, men her skal der alligevel skrives nogle ord i den anledning.

75 år er mange år.
I alle disse år har rigtig mange kunstnere udstillet i Fredericia og endnu flere fredericianere har ydet en frivillig indsats.
Sådan er det stadigvæk. Trods de 75 år er foreningen ikke blevet halvgammel og træt. Nej, den er still going very strong.

For at eksemplificere dette kan fx nævnes de mange dygtige, spændende og kendte kunstnere, der de seneste år har udstillet i Fredericia.
Her er bare nogle få: Galschiøt, Erik Clausen, Per Kirkeby, Kaare Norge, Heerup og som sagt mange flere.
En anden ting der kan nævnes er, at man rundt omkring i Kongeriget har hørt, at der foregår noget interessant i de lokaler i Kongensgade 111, hvor Fredericia Kunstforening for det meste holder sine udstillinger.
Det har resulteret i mange uopfordrede henvendelser fra kunstnere i hele landet.
Fælles for henvendelserne er: Må jeg komme og udstille hos jer?

I resten af året 2019 er der virkelig spændende oplevelser på programmet:
Jacob Herskind i april, Marcellus Hoornweg i august, september, Tine Hind i september og Carsten Frank i november. Her er noget at glæde sig til!

Fredericia har ikke et kunstmuseum, men vi har Fredericia Kunstforening i Kongensgade 111. Foreningen fylder 75 år i år. Tillykke!

For at fejre denne begivenhed tilbyder Fredericia Kunstforening, at man kan blive medlem for kun 75 kroner. Tilbuddet gælder resten af året.