Kommende arrangementer

Hvert år afholder Fredericia Kunstforening en række arrangementer som vore medlemmer kan deltage i.

Her kan blandt andet nævnes den årlige sommerudflugt, samt den årlige generalforsamling hvor foreningen trækker lod om en række kunstværker og andet materiale, som er købt fra udstillingerne ind i det forgangne år.

Klik på billedet for at se mere.

Heerup_Logo_RGB
Foredragsaftener om Henry Heerup
11-01-2019 16-02-17
Generalforsamling 2019
Sommerudflugt 2019

Foredragsaftener med museumsleder fra Heerup Museum.

Ved sin død efterlod den folkekære kunstner Henry Heerup en stor mængde farverige og humorfyldte kunstværker, som i forbindelse med Fredericia Kunstforenings udstilling fra 25. januar 2019 er udlånt fra Heerup Museum i Rødovre.
I foredraget tager museumsleder Anni Lave Nielsen os med ind i det Heerupske billedunivers og videre ud i det 20. århundredes kunstneriske udvikling,
hvor Heerup sammen med en række samtidige søgte et ikke umiddelbart og ikke akademisk kunstnerisk udtryk.

Mandag, den 18. februar, kl. 19.00
Foredragsaften, arrangeret af Fredericia Kunstforening i samarbejde med Folkeuniversitet Lillebælt.
Arrangementet afholdes i  Kongensgade 111, Fredericia.
Folkeuniversitetet står for billetsalg.
Se mere HER

Tirsdag den 19. februar, kl. 19:00
Kundeaften for Spar Nord, Fredericia.
Arrangementet afholdes i  Kongensgade 111, Fredericia.
Invitationer udstedes af Spar Nord.

Generalforsamling 20. februar 2019

Fredericia Kunstforening afholder generalforsamling onsdag den 20. februar 2019 kl 19.00
i Kongensgade 111, Fredericia.

Dagsorden kan ses her på siden i god tid før generalforsamlingen.
Derudover sendes dagsordenen ud til foreningens medlemmer.

Efter generalforsamlingen der er udlodning af de indkøbte kunstværker fra 2018.
2/3 af værkerne blev udtrukket blandt de fremmødte til generalforsamlingen,
1/3 af værkerne blev udtrukket blandt alle medlemmer.

På billederne herunder kan du løbende se billeder af de værker der udloddes.

Sommerudflugt 26. maj 2019

Søndag den 26. maj 2019 afholder Fredericia Kunstforening vores årlig sommerudflugt.

Mere info følger