Kommende arrangementer

Hvert år afholder Fredericia Kunstforening en række arrangementer som vore medlemmer kan deltage i.

Her kan blandt andet nævnes den årlige sommerudflugt, samt den årlige generalforsamling hvor foreningen trækker lod om en række kunstværker og andet materiale, som er købt fra udstillingerne ind i det forgangne år.

Denne side opdateres løbende.

Klik på billedet for at se mere.

Invitation_Würth
Gunter Damischs kunstneriske kosmos.
thumbnail
AFLYST pga COVID-19 restriktioner! Kunstforedrag - om Behncke, Heerup og Hildebrandt
thumbnail (1)
AFLYST pga COVID-19 restriktioner! Kunstforedrag - om Martin Bigum
Stalingrad
AFLYST pga COVID-19 restriktioner! Kunstforedrag - om Asger Jorn
thumbnail
thumbnail (1)
AFLYST pga COVID-19 restriktioner! Kunstforedrag - om Martin Bigum
Stalingrad
AFLYST pga COVID-19 restriktioner! Kunstforedrag - om Asger Jorn

Gunter Damischs kunstneriske kosmos.

TORSDAG den 7. juli kl. 17:00
Vi mødes hos Würth Danmark A/S, Montagevej 6, Industri N2, 6000 Kolding.

Program:
Efter en kort introduktion om Würth, Kulturforum Würth og Gunter Damisch vil vi blive
vist rundt i kunstsamlingens aktuelle udstilling COSMOS.

Tilmelding:
Bedes gjort til: Poul B. Jakobsen: mail: pbj@proeng.dk • Tlf.: 2424 1183 senest mandag d. 4. juli
Transport til og fra Würth skal man selv sørge for

Se mere på billedet til højre for denne tekst.

Få mere at vide om udstillingen og kunstneren Gunter Damisch her:

Læs brochuren om COSMOS her:

Læs brochuren om SAMLUNG WÜRTH her her:

Kunstforedrag - om Behncke, Heerup og Hildebrandt

Fredericia Bibliotek, 3. sal
Torsdag 18. marts kl. 19.00 | 80 kr.

AFLYST

Museumsleder Anni Lave Nielsen fra Heerup Museum tager denne aften afsæt i den aktuelle særudstilling: Behncke, Heerup og Hildebrandt, skabt i et samarbejde mellem Heerup Museum og Vendsyssel Kunstmuseum. Hør om de tre danske kunstnere – Søren Behncke (f.1967), Henry Heerup (1907-1993) og Kristian Hildebrandt (1924-2011) – og tag med på en vild rejse fra Hildebrandts nørdede sømskulpturer over Heerups skraldemodeller til Søren Behnckes farverige samtidskunstværker af pap. En hyldest til hverdagens materialer og tingfinderens rige fantasi.

Arrangeret af Lillebælt Folkeuniversitet i samarbejde med Fredericia Kunstforening.

Kunstforedrag - om Martin Bigum

Fredericia Bibliotek, 3. sal
Torsdag 22. april kl. 19.00 | 80 kr.

AFLYST

Kunstner Martin Bigum er især kendt for sin dynamiske billedkunst, der både er humoristisk, alvorlig og fuld af fortolkningsmuligheder. Museumsinspektør Christian Kortegaard Madsen fra Museum Jorn kommer denne aften rundt om Martin Bigums mangefacetterede kunstneriske udvikling fra barndommens tegninger af historiske slagmarker til den kunstkritiske karakter ART og til de seneste arbejder, der indikerer en helt ny retning i hans virke.

Kunstforedrag - om Asger Jorn

Fredericia Bibliotek, 3. sal
Tirsdag 4. maj kl. 19.00 | 80 kr.

AFLYST

Asger Jorn (1914-1973) er blandt Danmarks mest indflydelsesrige kunstnere. Hans hovedværk, Stalingrad, stedet som ikke er eller modets gale latter er verdenskendt og er blevet sammenlignet med Picassos Guernica. Selvom Stalingrad er et abstrakt maleri, rummer det tvetydige figurer, der vidner om vildskab, kulde, ild, drab og krig. Jorn mente ikke selv, at han nogensinde blev færdig med maleriet, selvom han brugte næsten 15 år på at male det. Museumsinspektør Christian Kortegaard Madsen fra Museum Jorn holder denne aften foredrag om Jorn, om værket Stalingrad og beslægtede værker.