Kommende arrangementer

Hvert år afholder Fredericia Kunstforening en række arrangementer som vore medlemmer kan deltage i.

Her kan blandt andet nævnes den årlige sommerudflugt, samt den årlige generalforsamling hvor foreningen trækker lod om en række kunstværker og andet materiale, som er købt fra udstillingerne ind i det forgangne år.

Klik på billedet for at se mere.

Photo
Forårsudflugt 2019

Forårsudflugt 26. maj 2019

Søndag den 26. maj 2019 afholder Fredericia Kunstforening vores årlige udflugt.

Program for forårsudflugt

• Bussen kører fra Fredericia Banegård klokken 8.15
  • Ca. 10.00 ankommer vi til Kulturhus Harbæksgaard på Sydals. Stedet ejes af Thomas Eje og Katherine Eje. Thomas byder velkommen og giver en introduktion. Efter at have set galleriet, kan man spise medbragt mad. Drikkevarer købes på stedet.
  • Ca. 13.30 kører vi videre mod Kunstpunktet og Kunstværket ved Augustenborg. Her er det Lars Tholander, som er vores fortæller og rundviser. Kunstpunktet er en kunstnersammenslutning og et udstillingssted for 200 kunstnere og kunsthåndværkere. De holder til i det gamle posthus i Augustenborg. Kunstværket er et kreativt hus bestående af 61 kunstværksteder og atelier. Forhåbentlig vil flere kunstnere være til stede på dagen.
  • Ca. 16 kører vi mod Sønderborg, hvor man får lidt tid på egen hånd. Afgang herfra aftales i bussen.
  • Ankomst Fredericia ca. 18.00
  • Om eftermiddagen er foreningen vært for en kop kaffe/te og lidt sødt.
  • Prisen er 250 kroner pr. person.
  • Tilmelding foregår ved indbetaling på konto nr. 3225616433 reg. 0757 i Middelfart Sparekasse.
    Tilmeldingen er bindende. Husk tydeligt navn på indbetaler.
  • Prøv at google de forskellige steder og se hvor spændende turen kan blive.
  • Princip for tilmelding: Først til mølle!