Kommende arrangementer

Hvert år afholder Fredericia Kunstforening en række arrangementer som vore medlemmer kan deltage i.

Her kan blandt andet nævnes den årlige sommerudflugt, samt den årlige generalforsamling hvor foreningen trækker lod om en række kunstværker og andet materiale, som er købt fra udstillingerne ind i det forgangne år.

Klik på billedet for at se mere.

Carsten-Frank-1809a
Foredrag med Carsten Frank

Foredrag med Carsten Frank, med udgangspunkt i de udstillede værker

12. November 2019, 19:00, salene, Kongensgade 111.
Arrangementet er gratis for alle kunstforeningens medlemmer og koster 75 kr for dig som ikke er medlem.

Tilmelding sker via mail til fredericiakunstforening@gmail.com

Er der håb for vores brutale, tingsliggjorte, narcissistiske og udbrændte moderne civilisation?
Carsten Frank, autodidakt kunstner med studier i kunsthistorie 1978­-80.
Han har endvidere været involveret i film og design 1983-90. Bor og arbejder i både Andalusien og  Silkeborg.
Der er smæld i farverne i hans billeder. Farven, og hvordan farver påvirker hinanden, er sammen med nogle overvejelser over komposition og beskæring måske nok det egentlige anliggende for nogle af Carsten Franks billeder. Landskabet har været der hele tiden, men han maler også billeder, hvor han tager kampen op mod det brutale, tingsliggjorte, narcissistiske og  udbrændte i vor moderne civilisation.

Forfærdeligt, men med håb!