Udtalelser

Udtalelser fra tidligere udstillere

Her kan du læse udtalelser fra kunstnere, som har udstillet hos Fredericia Kunstforening.

Jens Galschiøt

I 2017 lavede jeg en stor udstilling i Fredericia, med skulpturer overalt i byen og en masse skulpturer i Ridehusets store sal. Udstillingen indbefattede over 1o tons store skulpturer, der skulle håndteres korrekt og mange mindre skulpturer skulle opstilles i selve Ridehuset, deriblandt den 60 meter lange ” 550+1”, der skulle samles af flere hundrede dele. Jeg var selv involveret i et andet større projekt, så kunstforeningen måtte selv stå for den komplicerede opgave at opstille hele udstillingen.

Kunstforeningens klarede denne opgave til perfektion.
Hele udstillingen var disponeret med en fin nænsomhed og respekt og kunstværkerne fik den plads og det rum som de fortjente. I udstillingsperioden fik de oven i købet solgt en masse skulpturer.

Så jeg tager hatten af for Fredericia kunstforening og kan varmt anbefale at udstille hos de engagerede, kunstelskende mennesker.

Jens Galschiøt

Billedhugger

Erik Clausen

Store lyse lokaler, velorganiseret forening.
Ægte glæde til billedkunst.
Ja, ganske kort - respekt.
For mig er det en af de bedste oplevelser jeg har haft med udstillinger.

Erik Clausen

Billedkunstner

René Holm

Som kunstner, har jeg tidligere udstillet en del hos diverse Danske kunstforeninger, og siden kom mange galleri udstillinger til, messer i udlandet og deltagelse på Museums udstillinger, og interessen og overskuddet for at udstille hos kunstforeninger blev mindre.
Da jeg blev inviteret til at udstille hos Fredericia Kunst forening, og så deres fine udstillings lokaler, sagde jeg ja tak til en mindre solo ophængning. Da jeg ankom, blev jeg positiv overrasket over den fine ophængning, og flotte præsentation af værkerne, og ikke mindst den venlige modtagelse af den frivillige og hjælpsomme gruppe af medlemmer.
Så helt fra invitationen, til afhentning, ophængning og returnering af værkerne, har alt levet op til mine forventninger.

René Holm

The Magnificent Seven

Jan Jensen

Jeg vil hermed anbefale Fredericia Kunstforening.
Afholdte en stor separatudstilling i deres fremragende lokaler, Kongensgade 111, i september 2014. Rummene er velegnede til store formater. Samarbejdet var helt igennem professionelt og meget tilfredsstillinde. Efter et langt udstillingsaktivt kunstnerliv vil jeg betegne Fredericia Kunstforening som en af de bedste i landet.

www.jan-jen-sen.dk

Jan Jensen

Billedkunstner

Leif Sylvester

Jeg er 100% enig i hvad Jan Jensen skriver om Fredericia kunstforening.
Der ud over vil jeg tilføje, en super transport af mine værker begge veje og jeg blev glædeligt overrasket da jeg efter lidt fejl kørsel troppede op til ferniseringen og så en gennemført flot ophængning, både af billeder og skulpturer og blev endnu mere overrasket over det fantastiske fremmøde af ferniseringsgæster, det var en god oplevelse som man ikke kommer ud for alle vegne og da jeg der foruden solgte godt, kan jeg varmt anbefale Fredericia kunstforening.

Leif Sylvester

Billedkunstner og skulptør